Fete de aur! Canotajul românesc are viitor! Performanță deosebită la CE under 23

Campionatele-Europene-under-23-canotaj

România a scris din nou istorie la Campionatele Europene under 23 de canotaj. Așa cum ne-au obișnuit în ultimii ani, canotorii români au cucerit și în acest an medalii pe bandă rulantă.

Echipajele tricolore au câştigat două medalii de aur şi una de argint, duminică, la Campionatele Europene under 23 de canotaj, de la Duisburg.

Prima medalie de aur a zilei a fost cucerită de echipajul de dublu rame feminin, format din Adriana Ailincăi şi Ana-Maria Baleţchi, iar a doua tot de fete, echipajul de patru rame, format din Andreea Popa, Maria Tivodariu, Maria Rusu şi Dumitriţa Juncănariu.

Medalia de argint a revenit echipajului feminin 4+1 rame, format din sportivele Lebăda Damaris, Alexandra Ungureanu, Laura Pal, Vasilica Rusu şi Victoria Petreanu.

România a fost reprezentată în 15 din cele 22 de probe înscrise la Campionatul European de la Duisburg. Sportii români au cucerit nu mai puțin de zece medalii.

Citește și • Petre Goge, declarații surprinzătoare după meciul Rapid – Pandurii: „Au stat toată noaptea să legitimeze jucători”