#fericireaarechipultau | Mesajul care va pune o lacrimă pe obrazul lui Ianis Hagi

ianis-hagi-rangers-2

Ianis Hagi se simte foarte bine în tricoul lui Rangers, iar asta se reflectă și în jocul românului, care a marcat două goluri în meciul câștigat de scoțieni în fața celor de la Braga, în 16-imile Europa League.

Evoluția fantastică a lui Ianis Hagi nu i-a bucurat doar pe fanii lui Rangers, ci a creat bucurie și în familia fotbalistului care a fost prezentă la meci pentru a-l susține.

Kira Hagi a ținut să-și felicite fratele mai mic pentru evoluția de seara trecută printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

„Nu am avut vreodata dubiu ca o sa fie cel mai cel. Insa nu pot sa va descriu cum e sa fii pe stadion cand incepe sa dea roade toata munca lui, toti anii in care nu a avut vacanta, tot chinul fizic si psihic, toata determinarea lui si toata obsesia pentru un obiect plin cu aer…

#fericireaarechipultau #myfam💙 #memories #footballover⚽️ #determination”, a fost mesajul care a însoțit poza postată de sora fotbalistului pe rețelele de socializare.

kira-hagi-1

Ianis Hagi a marcat două goluri, joi, în meciul câștigat de Glasgow Rangers cu scorul de 3-2, în fața portughezilor de la Sporting Braga, în Liga Europa. Partida retur se va disputa săptămâna viitoare.

Citește și ♦ Vestea URIAȘĂ primită de Ianis Hagi! Ce decizie au luat scoțienii