RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Vestea URIAȘĂ primită de Ianis Hagi! Ce decizie au luat scoțienii

Ianis Hagi a făcut spectacol în Europa League, iar scoțienii se gândesc deja să-i facă o nouă ofertă. Românul a marcat două goluri, joi, în meciul câștigat de Glasgow Rangers cu scorul de 3-2, în fața portughezilor de la Sporting Braga, în Liga Europa.

Evoluția mijlocașului ofensiv i-a impresionat scoțieni, iar aceștia iau serios în calcul să plătească clauza de 5 milioane de euro pentru transferul definitiv al jucătorului.

„Steven Gerrard are ultimul cuvânt, dar toți suntem uluiți de el. Acum vrem ca el să o țină tot așa, să rămână încrezător și noi să-l ajutăm să arate ce-i mai bun. Aseară a demonstrat ce fotbalist este.

Să dai două goluri cu Braga în fața a peste 50 de mii de fani care-ţi scandează numele… sunt convins că s-a simţit fantastic!”, a spun Gary McAllister, secundul lui Steven Gerrard.

Gary-McAlliste-rangers

Rangers l-a împrumutat în această iarnă pe Ianis de la Genk. Mijlocașul român are contract cu „The Gers” până în vară, însă dacă va continua să impresioneze în tricoul scoțienilor aceștia ar putea activa clauza care le permite să-l transfere definitiv.

Citește și ♦ VIDEO | UEFA a decis cine este jucătorul săptămânii în Europa League! Ianis Hagi, printre nominalizați

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare