Echipa României de Fed Cup contra Italiei: Simona Halep, prezentă! Cine lipseşte din lot

Sursa foto Credit- CHRISTOPHE SAIDI/SIPA/1904221312, Profimedia Images

Federaţia Română de Tenis a anunţat lotul echipei de Fed Cup pentru meciul cu Italia, partidă de la care Simona Halep nu va lipsi.

Aşa cum a anunţat, Halep va fi prezentă în echipa de Fed Cup a României, pentru barajul cu Italia, programat în perioada 16-17 aprilie la Cluj Napoca.

simona
Sursa Foto: Profimedia Images Credit: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA/1904221245

În afară de Simona, celelalte jucătoare selecţioane de căpitanul Monica Niculescu sunt: Patricia Țig (63 WTA), Irina Bara (132 WTA) și Mihaela Buzărnescu (136 WTA).

De asemenea, Monica Niculescu, fiind căpitan-jucător va exista posibilitatea ca şi ea să fie văzută pe terenul de tenis.

Suprinzătoare sunt neconvocările tenimenelor Jaqueline Cristian (144 WTA), care este în mare formă, Irina Begu (74 WTA) şi Irina Bara.

irina begu turneu miami profimedia 0421502119 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

Din echipă nu vpr face parte nici Raluca Olaru, Ana Bogdan şi Sorana Cîrstea, retrasă de la echipa naţională.

,,Ne bucurăm foarte mult să jucăm din nou în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, un loc de unde avem amintiri minunate, dintr-un oraș cu oameni pasionați de tenis care, chiar dacă nu vor putea fi în tribune, suntem convinși că vor fi cu sufletul alături de echipă, așa cum sunt toți susținătorii noștri din întreaga țară, cu toată energia lor pozitivă., a declarat Monica Niculescu, potrivit ProSport.

monica niculescu fed cup 1

Citeşte şi O fostă campioană, laude pentru Simona Halep: ”Face toți banii”