FCSB se pregătește să se despartă de încă un jucător! Echipa din Liga 1 care a intrat imediat pe fir

Echipa lui Toni Petrea a încheiat anul pe prima poziție în ierarhie, dar cu toate acestea, Gigi Becali pregătește mai multe schimbări la echipă!

Patronul FCSB-ului taie în carne vie la echipa sa, iar perioada de transferuri din această iarnă pare că este momentul potrivit ca acesta să renunțe la fotbaliștii care nu l-au impresionat din momentul venirii în tabăra “roș-albaștrilor”. După ce bucureștenii au renunțat în această perioadă la Gabriel Enache și Marius Briceag, acum a venit rândul unui alt jucător să fie cu bagajele la ușă.

Potrivit ultimelor informații, Sergiu Buș este și el foarte aproape de a-și încheia conturile cu FCSB, la doar câteva luni de la transferul său de la Gaz Metan Mediaș. Adus ca un înlocuitor pentru francezul Harlem Gnohere, plecat în această vară de la echipă, Buș nu a rupt gura târgului sub comanda lui Toni Petrea, astfel că a intrat rapid în dizgrația patronului.

sergiu bus fcsb

Impresarul fotbalistului în vârstă de 28 de ani, Bogdan Apostu, se pare că încearcă să realizeze transferul atacantului chiar la Gaz Metan, formație unde este dorit cu insistență de antrenorul Jorge Costa.

Finanțatorul celor de la FCSB nu este dispus însă să se despartă de Sergiu Buș fără să primească suma de 120.000 de euro, bani pe care latifundiarul din Pipera i-a plătit fotbalistului în momentul în care acesta a semnat cu echipa sa din postura de jucător liber de contract.

Sergiu Buș este cotat la 800.000 de euro de Transfermarkt.com. 11 meciuri și două goluri are atacantul în vârstă de 28 de ani în tricoul “roș-albaștrilor”.

Citește și Ianis Hagi, foarte aproape să plece de la Rangers! Echipa de Champions League care îl vrea pe internaționalul român