Gigi Becali a anunțat că FCSB se va despărți de fundașul sârb Marko Momcilovici în vara anului 2020. Momcilovici (32 de ani) a fost în repetate rânduri accidentat, din luna august a anului trecut, și n-a mai jucat.

În această vară, Marko Momcilovici a reintrat în programul echipei. Sârbul are mari probleme cu spatele, după ce a trecut prin două operații complicate, pentru hernie de disc.

Momcilovici mai are contract cu FCSB până în vara anului viitor. Cota fundașului stânga a scăzut de la 1,3 milioane de euro la 400.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Coșmarul lui Marko Momcilovici a început în august 2018. De atunci, a jucat doar cinci meciuri pentru FCSB.

Momcilovic e în situația că în vară îi expiră contractul, ne strângem mâna, îi mulțumim că a fost un băiat extraordinar. Ce să facă băiatul? Asta e, sănătatea, n-am ce să-i spun. Nu te joci cu sănătatea.

Avem cel mai bun fundaș stânga dn toate timpurile în România, este vorba de Panțîru. Va fi cel mai mare, o să vedeți! Și acum este, dar nu-l văd oamenii. Asta este calitatea mea, să văd înaintea altora, că altfel îl lua altcineva pe Panțîru. Echipa națională are nevoie de Panțîru, nu are fundaș stânga. E treaba lui Contra„, a spus Gigi Becali la Pro X.

CITEȘTE ȘI -> Becali a primit o nouă ofertă pentru Coman! „A început să aibă ceva din Neymar”