Becali a primit o nouă ofertă pentru Coman! “A început să aibă ceva din Neymar”

Gigi Becali se pregătește să dea lovitura pe piața transferurilor din România! Finanțatorul de la FCSB a primit o ofertă în valoare de 10 milioane de euro pentru Florinel Coman, plus procente dintr-un viitor transfer. Echipa interesată de Coman are un parteneriat cu Manchester City.

3,5 milioane de euro este cota de piață a lui Florinel Coman (21 de ani), potrivit Transfermarkt.

Mijlocașul de bandă a reușit 6 goluri și 3 pase decisive în acest sezon pentru FCSB și a fost convocat la echipa națională de seniori pentru meciurile cu Insulele Feroe și Norvegia.

Florinel Coman dă gol, pasă de gol! A început să aibă ceva din Neymar. Se distrează cu adversarul, dă bine la poartă. Nu-l bagi pe Coman, nu dai gol. Cu el sigur faci ceva.

Eu, la ora asta, am ofertă 10 milioane (de euro) pe Coman, plus 50% dintr-un eventual transfer, dar nu mai puțin de 10 milioane. Adică iau sigur 20 de milioane de euro. Nu-l dau, că eu vreau 20 și 20.

Echipa care îl vrea e un fel de echipă satelit a lui Manchester City. De unde știu că-l transferă mai departe? Eu vreau 20 de milioane acum. Dacă joacă acum și dă goluri la națională în ambele meciuri, vreau 30!“, a spus Gigi Becali la Pro X.

Echipele care au parteneriate cu Manchester City, fiind deținute de către aceeași companie (City Football Group), sunt New York City FC (SUA), Girona (Spania), Yokohama Marinos (Japonia), Melbourne FC (Australia), Club Atletico Torque (Uruguay).

Spynews.ro