”Războiul Stelelor” continuă! Peluza Nord: ”O să vedeți că așa o să se întâmple!”

Conflictul, din instanță, dintre CSA Steaua și FCSB e departe de a se finaliza. Procesul în ceea ce privește palmaresul pentru care se luptă cele două grupări a avut o nouă amânare.

Nici înfățișarea care a avut loc pe 12 aprilie nu a fost soluționată. Noul termen pentru proces a fost stabilit pentru 14 iunie. Totuși, Curtea de Apel București a respins toate excepțiile lui Florin Talpan și a acceptat Asociația Salvați Steaua și Asociația Steaua 1947 ca participante în proces, împotriva cererii lui Talpan ca cele doua asociații să nu fie incluse în proces.

becali si talpan

Liderul Peluzei Nord a celor de la FCSB, Gheorghe Mustață, a afirmat, conform ProSport, că echipa lui Gigi Becali va juca cu siguranță și ea pe noul stadion Steaua și a comentat pe baza cheltuielilor conducătorilor formației din Liga a 3-a pentru întreținerea arenei din Ghencea.

„Noi vrem să jucăm în Ghencea, iar Gigi Becali este conștient de dorința noastră și va ține în mod sigur cont de ea. Și o să vedeți că așa o să se întâmple. Am văzut și noi că a fost declarată public suma care trebuie plătită pentru întreținerea acestui stadion, iar cetățenii români vor plăti din banii lor 1 milion de euro.

 

De unde vor scoate cei de la MApN și de la CSA 1 milion de euro? Din bugetul Statului? Adică nu sunt bani de pensii, dar din bugetul Statului se va aloca 1 milion de euro pentru întreținerea stadionului din Ghencea? Hai să fim serioși!

stadion steaua ghencea 8
Sursa: CNI

Dar, dacă totuși cetățenilor români le convine acest lucru, atunci aia este. Ca să joci în Ghencea trebuie să plătești chirie 30.000 de euro pe lună, iar dacă tu nu vrei să iei banii ăștia de la Gigi Becali, ca să mai amortizezi din cheltuieli, atunci înseamnă că ai un mare interes. Vă repet: noi vrem să jucăm în Ghencea și așa o să se întâmple!”, a declarat Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, potrivit ProSport.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Un fost jucător de la FCSB, verdict clar în privința stadionului Ghencea: “Orice echipă poate să joace acolo!”