Olimpiu Moruţan nu duce lipsă de oferte după EURO U21! Ce echipe din Germania au pus ochii pe fotbalistul de la FCSB

Olimpiu Moruţan este unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB, iar prestaţiile sale nu au trecut neobservate de cluburile din afară.

Deşi nu a impresionat pe foartă multă lume din fotbalul românesc la EURO U21, Moruţan este în continuare în vizorul echipelor din campionatele puternice.

profimedia 0601755291 scaled
Sursa foto- Photo by Gerrit van Keulen/Orange Pictures, Profimedia Images

Două noi cluburi importante din Germania au pus ochii pe omul de atac al celor de la FCSB, după cum anunţă nemţii de la Sky.

Bayer Leverkusen şi Hoffenheim sunt cele două forţe din Bundesliga care îl urmăresc cu mare interes pe Olimpiu Moruţan, potrivit sursei menţionate mai sus.

Romania u21 morutan matan scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Nemţii mai amintesc şi faptul că mijlocaşul mai este urmărit şi de cluburi precum Inter, FC Porto, dar şi Galatasaray Istanbul.

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, nu vrea să audă de o plecare a jucătorului pentru o sumă mai mică de 20.000.000 de euro. În iarnă, Becali a anunţat că a refuzat o ofertă de 10.000.000 de euro pentru Moruţan de la Al Jazira, din Emiratele Arabe Unite.

Morutan2

6 goluri şi 12 asisturi a reuşit Olimpiu Moruţan pentru FCSB în acest sezon, în toate cele 25 de meciuri jucate.

2.000.000 de euro este cota de piaţă a mijlocaşului de 21 de ani, potrivit transfermarkt.com.

morutan 1

Citeşte şi Olimpiu Moruţan e pe val la FCSB, după ultimele meciuri: ,,E un pui de lider! A crescut în atitudine şi randament”