RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

FCSB își poate lua gândul de la un jucător dorit din Liga 1: “Nici nu mă gândesc să renunț la el!”

FCSB este în acest moment liderul Ligii 1, după un parcurs de senzație în ultimele etape, dar echipa lui Toni Petrea vrea în continuare să se întărească pentru a fi siguri de câștigarea campionatului!

Gigi Becali nu vrea sub nicio formă să mai rateze un nou titlu de campioană în Liga 1, așa că a pus deja ochii pe câțiva jucători din România pe care îi vrea cu orice preț la FCSB. Unul dintre aceștia este fundașul celor de la FC Botoșani, Denis Haruț, fotbalist care în aceste momente este jucător de bază la echipa națională de tineret a României.

Finanțatorul moldovenilor, Valeriu Iftime, s-a arătat pur și simplu fermecat de evoluția jucătorului său în meciul contra Danemarcei și a mărturisit că în ciuda ofertelor pe care le are pentru tânărul internațional nu îi va da drumul să plece, astfel că varianta FCSB pică.

harut

Aseară a jucat fără greșeală, în stilul lui. Unde-l pui… Acolo joacă! El poate evolua nu numai fundaș lateral, ci și în centrul defensivei, dar și mijlocaș defensiv. A arătat și aseară clarviziune în joc și a jucat economicos. L-ați văzut și cum construiește pe teren și ce fuleu are!

Denis Haruț este un pictor. El pictează pe teren! Așa îmi spune mereu și Marius Croitoru: <<Nu l-ați văzut pe Haruț cum pictează pe teren!?>> 

Croitoru e responsabil de ascensiunea lui Haruț, el l-a adus de la Timișoara, el i-a dat încredere. Principala lui calitate este inteligența, e unul dintre cei mai inteligenți jucători din noul val, iar evoluțiile bune pe care le-a avut i-au crescut cota. Multe echipe îmi adresează întrebări despre el. Și de la noi, și din străinătate, dar până anul viitor, pe vremea asta, nici nu mă gândesc să renunț la el. Are un mare potențial de creștere!, a declarat Valeriu Iftime, pentru Digi Sport.

900.000 de euro este cota de transfer a lui Denis Haruț, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Citește și Viitorul sumbru al lui Dinamo după datoriile acumulate de spanioli în câteva luni: “Nu știu cine va avea curajul să preia clubul!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare