VIDEO | FC ,,U” Craiova 1948, tot mai aproape de Liga 1! Victorie la limită cu Csikszereda în ultima etapă din play-off

Meciul dintre FK Csikszereda şi FC Universitatea Craiova 1948, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii a 2-a, s-a terminat cu victoria oltenilor, scor 2-1.

Golurile celor de la FC ,,U” Craiova au fost marcate de către Compagno, în minutul 22 al meciului, respectiv Andrei Ciolacu, în minutul 52, din penalty, iar pentru Csikszereda a marcat în minutul 82 Bauza.

Craiova fc u ciolacu

Prima repriză a jocului de la Miercurea Ciuc a fost controlată de olteni, fapt ce a dus şi la marcarea golului lui Compagno, care a stabilit şi scorul pauzei, 1-0 pentru elevii lui Trică.

Repriza a doua a meciului a început tot cu cei de la Craiova în atac, iar în minutul 51 Andrei Ciolacu a obţinut un penalty, pe care tot el l-a transformat şi a dus scorul la 2-0.

Csikszereda a redus din diferenţă în minutul 82, prin Bauza, în mod surprinzător, după ce partida a fost la discreţia oltenilor. Arbitrul pune capăt partidei, care se termină cu scorul de 2-1 pentru echipa lui Eugen Trică.

fcu craiova e1618061625469

În urma rezultatului din această etapă, FC Universitatea Craiova 1948 a revenit pe primul loc în play-off-ul Ligii a 2-a, unde a ajuns la 42 de puncte acumulate în clasament.

De cealaltă parte, FK Csikszereda se află pe ultimul loc în play-off-ul Ligii a 2-a, cu doar 33 de puncte acumulate până acum.

FC U Craiova 1948

Citeşte şi VIDEO | Reacția lui Mititelu Jr. după ce FCU Craiova a ajuns lider: ”Am meritat victoria”