VIDEO | Reacția lui Mititelu Jr. după ce FCU Craiova a ajuns lider: ”Am meritat victoria”

FCU Craiova a reușit să treacă cu scorul de 1-0 de formația ASU Poli Timișoara, în etapa a doua din play-off-ul Ligii a 2-a, pe stadionul Ion Oblemenco.

La finalul jocului, Adrian Mititelu Jr., cel care a preluat administrarea clubului U Craiova 1948 după ce tatăl său a ajuns la închisoare, a spus că această victorie era necesară și că, după ce a ajuns lider, echipa a luat o opțiune serioasă la promovare.

mititelu jr craiova

”Aveam nevoie de victorie ca de aer. Chiar dacă în prima repriză a fost un joc slab din partea ambelor echipe, însă, per total, am meritat victoria. Am luat o opțiune serioasă la promovare, dar mai avem opt finale de jucat. A fost greu fără Eugen Trică pe bancă, deoarece este un foarte bun motivator de pe bancă în timpul meciurilor, însă băieții s-au motivat exemplar la pauză și au făcut cea mai bună repriză a doua din acest campionat.

Campionatul este foarte echilibrat, însă am încredere că după această victorie, băieții vor avea numai victorii. Nu mă interesează cu cine promovăm, pentru că nici noi când am fost ”omorâți” în 2011, nu le-a păsat nimănui de noi. În spatele gratiilor, vezi meciul altfel, încerci să devii imun la tot ce se întâmplă acolo, dar sunt convins că el (n.r. Adrian Mititelu, care este la închisoare) se va îmbolnăvi acolo din cauza acestor etape, acestor finale, deoarece este foarte multă presiune și pe el, și pe noi, de fapt pe toată echipa. Fotbalul românesc ar avea de câștigat dacă am promova”, a declarat Mititelu Jr.

În urma acestui rezultat, FCU Craiova a ajuns la patru puncte cucerite în play-off și a urcat pe prima poziție în clasament, cu 39 de puncte acumulate. Pentru olteni urmează partida din deplasare de pe terenul celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc, programată marți, 13 aprilie, de la ora 16:30.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Tot mai aproape de Liga 1! FCU Craiova, victorie în stil italian contra lui ASU Poli Timișoara