RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

FC ,,U” Craiova 1948, doar remiză la meciul de redebut al lui Trică! Oltenii au dat-o la pace cu Farul pe ,,Ion Oblemenco”

Meciul dintre FC Universitatea Craiova 1948 şi Farul Constanţa, din etapa a 19-a a Ligii a 2-a, disputat pe ,,Ion Oblemenco”, s-a terminat cu scorul de 0-0.

Prima repriză a jocului disputat la Craiova a fost una destul de echilibrată. Farul a avut o ocazie mai semnificativă, în minutul 43 prin Banyoi, dar nu a reuşit să-l învingă pe portarul Popa.

fcu craiova petrolul

Repriza a doua a meciului a început cu FC Universitatea Craiova în atac, iar în minutul 62 Anghelina a avut prima ocazie pentru olteni. Acesta a trimis destul de periculos spre poarta lui Dur-Bozoancă, însă mingea nu a intrat în poartă.

Arbitrul pune capăt partidei din Bănie, iar scorul înregistrat este cel de 0-0.

claudiu Balan fcu craiova

În urma acestui rezultat, FC Universitatea Craiova 1948 revine pe primul loc în Liga a 2-a, cu 32 de puncte strânse în urma celor 18 jocuri disputate până acum.

De cealaltă parte, Farul urcă pe locul 3 în Liga a 2-a, unde acumulează tot 32 de puncte, însă din 19 partide disputate în campionat.

FC U Craiova 1948

 

Citeşte şi Ratarea obiectivului ar echivala cu un dezastru la FC U Craiova 1948: “Dacă nu promovăm, ne costă foarte mult”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare