RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ratarea obiectivului ar echivala cu un dezastru la FC U Craiova 1948: “Dacă nu promovăm, ne costă foarte mult”

FC U Craiova 1948 a pierdut șefia Ligii a 2-a după ce a dominat în prima parte a competiției, iar conducerea oltenilor l-a demis pe Ovidiu Sângă după doar 3 etape. În locul lui a fost reinstalat pe banca tehnică, Eugen Trică. 

Adrian Mititelu Jr. a vorbit despre șansele echipei oltene de a promova în Liga 1, la finalul sezonului.

Pot să spun că sunt foarte multe echipe cu un lot valoric asemănător, iar pe final de campionat, cum ne aflăm acum, echipele se autodepășesc și creează surprize. Toate echipele sunt foarte bune. Nu cunosc bugetele altor echipe, dar pot spune că avem un buget foarte mare pentru anul ăsta. Unii suporteri ne acuză că noi nu vrem să promovăm. Noi, dacă nu promovăm, ne costă foarte mult.

fc u craiova 1948

Dorința noastră a fost să promovăm din 2017 în Liga 1. Deci ca să dispară toate acest bănuieli cum că noi nu vrem să promovăm anul acesta. Este o prostie. 

Vrem să redevenim ceea ce am fost. Sper să depășim momentul, de asta au venit Trică și Mircea Bornescu. Eu sunt încrezător. Ce ține de conducere și de staff-ul tehnic s-a făcut“, a spus Adrian Mititelu Jr. la PRO X.

Mititelu JR

U Craiova 1948 ocupă locul secund în Liga a 2-a, cu 31 de puncte, cu unul mai puțin decât liderul ASU Poli Timișoara. Oltenii au însă, un meci mai puțin disputat.

Citește și Planuri mari pentru Eugen Trică după revenirea pe banca Craiovei: „Ăsta este primul obiectiv!”

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare