VIDEO | FC ,,U” Craiova 1948 debutează cu o remiză în Play-off! 0-0 s-a terminat partida de la Mioveni

Primul meci din play-off-ul Ligii a 2-a, disputat între CS Mioveni şi FC Universitatea Craiova 1948, s-a terminat cu scorul de 0-0.

Partida dintre Mioveni şi Craiova a fost una foarte strânsă, ambele echipe având doar câteva ocazii de gol, fiind mai multe preocupate de faza defensivă.

Prima repriză a jocului nu a adus decât o ocazie semnificativă. Campagno a ratat incredibil pentru Craiova în minutul 11. Acesta a trimis din 2 metri peste poartă, la centrarea lui Cristea. Prima repriză s-a terminat 0-0.

A doua repriză a început în atac cu ce de la CS Mioveni. În minutul 55 Toma trimite un şut de la mare distanţă care i-a pus mari probleme portarului Mario Enache. Mingea i-a ricoşat din piept tânărului goalkeeper.

Craiova a venit cu replica în minutul 64. Bălan, din numai 6 metri nu l-a putut învinge pe portarul Popescu, care mai întâi a respins mingea lui Campagno. Partida se încheie aşa cum a început, 0-0.

turris mioveni

Cum au arătat echipele de start în meciul din această seară

CS Mioveni: Iustin Popescu – Burnea, Al. Iacob, Gherghe, Mar – Rădescu, D. Toma, Sz. Vereș, Coșereanu – Blănaru, Bg. Rusu

Rezerve: Ducan – Oancea, M. Șerban, Seb. Ivan, Tib. Coman, Massaro, Ișfan, Șerbănică, I. Tănase
Antrenor: Alexandru Pelici

U Craiova 1948: M. Enache – Gîț, Gugu, Paramatti, Huyghebaert, C. Cristea, Dr. Albu (cpt.), Rob. Răducanu, R. Negru, Cl. Bălan, Compagno

Rezerve: Mogoșanu – Diakite, Luboya, Raicea, Vl. Pop, Stoenac, Andr. Ciolacu, I. Voicu, Miuțescu
Antrenor: Eugen Trică

FC U Craiova 1948

În urma rezultatului din această seară, FC ,,U” Craiova rămâne pe locul 1 în Liga a 2-a, cu 36 de puncte acumulate, în continuare cu aspiraţii la promovarea în Liga 1.

De cealaltă parte, CS Mioveni se află pe locul 2 în campionat, în urma acestui meci, cu 34 de puncte adunate, după doar o partidă disputată în play-off.

fcu craiova 1

Citeşte şi VIDEO | Eugen Trică, înaintea duelului cu CS Mioveni: “Blocul lor defensiv este foarte bun!”