VIDEO | Eugen Trică, înaintea duelului cu CS Mioveni: “Blocul lor defensiv este foarte bun!”

FC “U” Craiova debutează în play-off-ul Ligii 2 contra celor de la CS Mioveni.

FC ,,U” Craiova 1948 a obţinut calificarea în play-off-ul din Liga a 2-a, după ce a remizat cu Farul, scor 0-0, şi a câştigat cu CSM Reşiţa, scor 2-0.

Liderul eșalonului secund, FC U Craiova se deplaseză la Mioveni pentru întâlnirea cu formația condusă de Alexandru Pelici.

Eugen Trică, antrenorul oltenilor a prefațat partida cu CS Mioveni, acesta este nemulțumit de programul stabilit de Federația Română de Fotbal, tehnicianul liderului din eșalonul secund ar fi ca echipa pregătită de el să joace sâmbătă sau duminică. Eugen Trică a lăudat formația lui Alexandru Pelici, în speial compartimentul defensiv.

“Nu avem ce face și ne supunem programului din play-off, deoarece noi respectăm televiziunile și FRF-ul. Dar este evident că mi-ar fi convenit și mie ca noi să jucăm sâmbătă, duminică sau luni. Însă, nu avem ce să facem și trebuie să mergem la Mioveni să câștigăm toate cele trei puncte puse în joc. Vom întâlni o echipă foarte bună, cu un antrenor la fel de bun, Alex Pelici. Îl cunosc foarte bine pe Alex, iar el a făcut o treabă excelentă la Mioveni.

FCUCraiova1

Această formație are în componență câțiva jucători buni de contraatac, iar blocul lor defensiv este foarte bun. Echipa este foarte bine organizată. Blănaru este un jucător bun de cotraatac. Este un jucător de viteză care caută mereu spațiile libere. Îl cunosc bine. Mi-a fost elev la Turris. El face cuplu cu Bogdan Rusu, cel care a fost și pe lista mea acum câteva luni. Am vrut să îl transferăm la Craiova. Un alt jucător foarte bun este Ișfan. El este peste nivelul ligii a doua. Au și doi mijlocași centrali buni. Serbănică urcă și el foarte mult pe faza ofensivă și trebuie să fim foarte atenți. Blocul defensiv al celor de la Mioveni este foarte bun, dar mie îmi place să spun că vom merge la Mioveni să spargem «Zidul chinezesc»” a declarat Eugen Trică la conferința de presă.

Eugen Trică a transmis și un mesaj pentru cavalerii fluierului. Antrenorul oltenilor le cere arbitrilor din Liga 2 să fie mai concentrați la meciuri și nu la ce se întâmplă pe banca tehnică.

“Am și eu un mesaj pentru domnii arbitri din Liga 2. Îi rog să vină mult mai concentrați la meciuri și am încredere că pot să facă acest lucru. Nu îi poți bate joc de inimile și sufletele suporterilor, jucătorilor, antrenorilor, patronilor și conducătorilor. În plus, eu, Eugen Trică, am observat că la fiecare meci mi se cam pune mereu un paznic.

FC U Craiova 1948

Puteți să vă uitați de mâine și veți observa acest lucru. Mă refer la arbitrul de rezervă. Am ajuns să stea mereu la jumătate de metru de mine. Îmi fac marcaj mai rău de cum îmi făcea Obi Mikel de la Chelsea. Îi rog să stea între ambele bănci de rezerve, că sunt doi antrenori, nu doar să stea cu ochii pe mine și să mă sufoce. Vreau să îi rog să mă lase și pe mine să mă desfășor cum trebuie”, a transmis Eugen Trică.

FC Universitatea Craiova 1948 începe play-off-ul din Liga a 2-a de pe primul loc, cu 35 de puncte.

Partida dintre CS Mioveni și FC “U” Craiova se joacă în acesta seara de la ora 19:30.

Programul celor de la FC “U” Craiova în play-off-ul Ligii 2:

  • CS Mioveni – FC “U” Craiova
  • FC ,,U” Craiova – ASU Poli
  • FK Csikszereda – FC ,,U” Craiova
  • FC ,,U” Craiova – Rapid
  • Dunărea Călărași – ”FC U” Craiova

Play-off-ul din Liga a 2-a va începe pe data de 3 aprilie şi se va încheia pe 22 mai, urmând ca primele două echipe să promoveze direct în Liga 2.

Ocupantele locurilor 3 şi 4 din play-off vor juca într-un baraj cu ocupantele locurilor 7 şi 8 din play-out-ul Ligii 1.

Citește și Eugen Trică, înainte de startul play-off-ului din Liga a 2-a: ,,Nu avem cum să nu promovăm”