FC Argeș, un prim punct în acest sezon! Ionuț Badea: „Am trecut peste stresul acesta”

ionut-badea-fc-argeș
Ionuț Badea

FC Argeș a încheiat la egalitatea, scor 1-1, meciul cu UTA Arad, celaltă nou-promovată, și a obiținut astfel primul punct în acest sezon de Liga 1.

Ionuț Badea, antrenorul piteștenilor, speră ca echipa sa să treacă peste tracul debutului odată cu egalul obținut în această seară, pe teren propriu.

„Este un punct de moral după două înfrângeri, un punct câștigat, după două jocuri cu echipe din playoff, Botoșani și Gaz Metan. 1-1 cu UTA, o echipă ca noi, dar măcar am trecut peste stresul acesta de a nu obține puncte.

Malele a debutat cu gol în echipa Argeșului

Malele e un jucător pe care l-am urmărit foarte mult, am reușit două transferuri, el și Sergio Marakis, titulari la echipele lor din liga a doua din Portugalia, au nevoie de timp după ce s-au antrenat singuri timp de 4 luni.

În privința schimbării în primul minut a jucătorului U21, el știe, nu are nicio problemă, așa e regula, pe unii îi încurcă, asta e realitatea, sper totuși să nu mai fim puși într-o situație în care lumea să ne arate cu degetul”, a declarat Ionuț Badea după meci.

Citește și • VIDEO | FC Argeș și UTA Arad au încheiat la egalitate duelul nou-promovatelor