Fără milă! Dan Petrescu, critici dure pentru un jucător: ”Nu mai joacă nimic. E ex-fotbalist”

dan-petrescu-cfr-cluj

Dan Petrescu a vorbit după meciul cu Hermannstadt despre noul transfer al echipei sale.

Ieri, înaintea meciului CFR-ului, a apărut informația potrivit căreia Lacina Traore (29 de ani), fostul atacant al ardelenilor, ar fi semnat cu formația din Gruia. Acesta se afla sub contract cu ungurii de la Ujpest.

Dan Petrescu a dezvăluit că fotbalistul nu este oficial jucătorul echipei sale. ”Bursucul” l-a criticat dur pe atacantul ivorian, spunând despre acesta că ”trebuie să se apuce de fotbal”. Tehnicianul ardelenilor este de părere că Traore are o șansă să își dea ”restart” carierei dacă ajunge sub comanda sa.

”Nu e încă jucătorul nostru, nu din ce știu eu. Dacă altcineva a făcut transferul, dar nu cred. E ex-fotbalist. Poate dacă îl ia Dan Petrescu va ajunge fotbalist din nou. Sper.

Degeaba îmi spune <<tata>>. Trebuie să se apuce de fotbal! Acum nu mai joacă nimic. Nici nu știu pe unde e acum” a declarat Dan Petrescu după meciul cu Hermannstadt, la conferința de presă.

Petrescu Maccabi

Traore deține recordul pentru cel mai scump transfer din istoria ardelenilor. În 2011, Krasnodar a plătit pentru el 6 milioane de euro. În prezent, 1 milion de euro este cota de piață a fotbalistului, potrivit transfermarkt.com.

Citește și CFR Cluj a dat lovitura pe piața transferurilor