ULTIMA ORĂ | CFR Cluj a dat lovitura pe piața transferurilor

dan-petrescu

Dan Petrescu va avea mai multe soluții în ofensivă! CFR Cluj s-a înțeles cu ivorianul Lacina Traore (29 de ani), care a mai jucat la echipa din Gruia între 2008 și 2011.

Potrivit ProSport și DigiSport, Lacina Traore a semnat un contract pe doi ani cu CFR Cluj, cu drept de prelungire pentru încă un sezon.

Atacantul ivorian înalt de 2,03 metri și-a reziliat înțelegerea cu echipa maghiară Ujpest, la care venise în luna februarie.

lacina traore

Traore nu este 100% apt din punct de vedere fizic și va avea nevoie de câteva săptămâni de pregătire.

Mă simt acasă la Cluj. CFR înseamnă totul pentru mine. Am venit aici când eram foarte tânăr, iar CFR m-a făcut un jucător de valoare. Nu voi uita niciodată asta. Mi-a schimbat viaţa, da. M-a ajutat mult şi acum vreau să ajut şi eu echipa. Nu pentru bani am venit aici. Am renunţat la bani pentru că aş fi bucuros să ajut.

Sunt bucuros că m-am întors acasă. Am venit şi pentru Petrescu. Nu am făcut pregătire în această vară şi nu am condiţie fizică foarte bună. Am început să fac antrenamente. Pentru asta am venit, să joc în Champions League“, a spus Lacina Traore.

În urma acestui transfer, Dan Petrescu va avea la dispoziție trei variante pentru postul de atacant: George Țucudean, Bilel Omrani și Lacina Traore.

Lacina Traore are un CV impresionant, cu goluri înscrise pentru AS Monaco, ȚSKA Moscova şi Everton. Atacantul are 13 selecții și 4 goluri la echipa națională.