CFR, fără Arlauskis cu FCSB! Verdictul medicilor după accidentarea portarului din meciul cu Sepsi

Giedrius-Arlauskis-cfr-cluj

CFR Cluj a câștigat meciul cu Sepsi la limită după un joc pragmatic al campioanei și a rămas la un punct în spatele FCSB-ului.

Însă în partida de la Sfântu Gheorghe, portarul Arlauskis a ieșit accidentat la începutul reprizei secunde și a fost înlocuit cu Bălgrădean. A venit și diagnosticul medicilor cu privire la accidentarea suferită de portarul lituanian.

arlauskis 1

Goalkeaper-ul cu cinci titluri în Liga 1 a suferit o leziune fibrilară și va fi indisponibil cel puțin zece zile, după cum informează fanatik.ro. În acest caz, Edi Iordănescu nu se va putea baza pe Arlauskis în meciurile cu Universitatea Craiova, FC Botoșani, dar și cu FCSB.

”Arlauskis a ieșit accidentat, vom vedea, va face investigații. E uzură, e greu, sunt multe jocuri, din trei în trei zile, cu echipe competitive”, a afirmat Edi Iordănescu, la finalul partidei cu Sepsi OSK.

arlauskis cfr cluj

Arlauskis a cucerit titlul de cinci ori în Lga 1: Unirea Urziceni (2009), FCSB (2015) și cu CFR Cluj (2018, 2019, 2020).

CITEȘTE ȘI –>> Arbitru de Champions League la partida dintre CFR și Craiova! Cine a fost delegat pentru duelul din Gruia