RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Fanii dinamoviști bat orice record! ”Câinilor, voi sunteți sănătoși la cap?”

Dinamo respiră în aceste momente grație suporterilor, iar, recent, fanii au dat dovadă că nu țin cont de nimic când vine vorba de clubul lor de suflet.

Recent, dinamoviștii au scos la vânzare biletele online pentru partida de astăzi cu Chindia Târgoviște, care se va juca în Ștefan cel Mare.

Acestea au fost disponibile doar 7 zile. Fanii au epuizat tot!

Suporterii ”câinilor” au cumpărat 54.597 bilete, număr care bate recordul de audiență de pe Arena Națională, care era de 54.364.

”CÂINILOR, VOI SUNTEȚI SĂNĂTOȘI LA CAP?
AȚI REALIZAT UN RECORD ISTORIC ABSOLUT
E cât se poate de serioasă întrebarea. Voi sunteți sănătoși la cap? Unde e limita în iubirea voastră pentru Dinamo? Există așa ceva?
Se pare că nu!
Săptămâna trecută am anunțat punerea în vânzare a biletelor pe Arena Națională pentru meciul cu Chindia. Cu ore bune înainte de startul lui, Arena Națională a fost SOLD OUT! Ați cumpărat bilete, locuri de parcare, clanțele de la ușile VIP, fenomenul DDB a vândut până și vântul care șuieră printre gradene, în zilele mohorâte de iarnă!
ȘI S-A FĂCUT BRUSC LUMINĂ
În topul audiențelor la meciurile naționalei pe Arena Națională, pe primul loc se afla meciul cu Finlanda, jucat pe 8 octombrie 2015, când s-au vândut 54.364 de bilete. Record absolut!
ASTA PÂNĂ AM APĂRUT ÎN ECUAȚIE NOI
Câinilor, am reușit să SPULBERĂM acest record! Pentru meciul cu Chindia, din această seară, s-au vândut 54.597 bilete. Toate biletele posibile adică, tot ce poate fi pus în vânzare, ca loc, pe cel mai mare stadion al țării! Fără forța de a vinde simboluri a FRF, fără advertoriale în ziare, fără trusuri gigantice media și publicitate non-stop, fără bilete de protocol!
NOUL RECORD ISTORIC ABSOLUT, CARE NU VA PUTEA FI NICIODATĂ BĂTUT
Și asta cum!?
1. Pe timp de pandemie
2. La un meci la care știam că nu putem asista
3. În mai puțin de 7 zile
SUNTEȚI UNICI, CÂINILOR! FIȚI MÂNDRI DE VOI, SCRIEȚI ISTORIE!
Iubirea voastră pentru Dinamo NU ARE LIMITE!
Spiritul vostru de sacrificiu e INFINIT!
Sunt două noțiuni pe care creierul omenesc nu le poate accepta, ne spune Psihologia. Știința, deci! Cu lipsa limitei timpului și a spațiului creierul nu poate opera!
SOLD OUT ISTORIC ȘI CÂINII CE FAC?
Cer de la DDB să mai scoatem la vânzare “măcar un sector”. Voi sunteți sănătoși la cap, CÂINILOR? Unde e limita voastră în IUBIREA pentru DINAMO?
DESCHIDEȚI CERURILE ȘI LĂSAȚI-NE SĂ ZBURĂM!
DAȚI-NE CE ESTE AL NOSTRU, DE DREPT!
ÎN VIAȚA ASTA E CERT CĂ NE VOM ÎMPLINI ÎMPREUNĂ DESTINUL!
P.S. Bere & hotdog anyone!? www.bilete.ro
NE APROPIEM DE 13.000 DE SOCIOS! Nu lipsi dintre cei care produc miracolul salvării lui Dinamo! Înscrie-te aici www.programddb.ro și susține Proiectul Socios cu 20 de lei/lună!” anunță Peluza Cătălin Hîldan.

Vezi și EXCLUSIV VIDEO | Patronii spanioli, “blat” cu stranierii de la Dinamo: “Nimeni nu s-a gândit la această escrocherie”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare