RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV VIDEO | Patronii spanioli, „blat” cu stranierii de la Dinamo: „Nimeni nu s-a gândit la această escrocherie”

Dumitru Dragomir (75 de ani) a vorbit despre situația în care se află clubul Dinamo. 

Invitat prin telefon la emisiunea Jocuri de putere difuzată de Realitatea Plus, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat că Dinamo este ținta unei escrocherii.

Dumitru Dragomir este convins că omul de afaceri Pablo Cortacero a făcut o înțelegere ascunsă cu jucătorii aduși vara trecută în “Ștefan cel Mare” și care au salarii foarte mari pentru Liga I.

Astfel, Cortacero și jucătorii ar urma să împartă banii încasați de fotbaliști în urma memoriilor depuse.

Nimeni nu s-a gândit la această escrocherie. Contracte mari cu jucătorii, nu le plătește banii. După 6-7 luni ei fac reclamație la UEFA. Forurile de la UEFA o să le dea dreptate. Nu a existat jucător de-a lungul istoriei care să nu-și fi luat banii. Iar cel care cumpără clubul Dinamo o să plătească și părerea mea este că patronii spanioli au făcut contracte mari știind sigur că acești bani vor veni la jucători și cred că fac parandărăt„, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate, la Realitatea Plus.

dumitru-dragomir

Citește și Adevărul iese la iveală la Dinamo: “Cortacero este mână în mână cu jucătorii”

„Adică patronii sunt mână în mână cu jucătorii, asta vreți să ne spuneți?! Și ei își iau bani și de acolo și de acolo?”, l-a întrebat Claudiu Giurgea pe Dumitru Dragomir.

Asta e convingerea mea pentru că se strâng peste 2 milioane de euro, ei renunță la Dinamo iar în momentul în care UEFA, TAS-ul le va da dreptate jucătorilor. Convingerea mea este că a fost o escrocherie româno-spaniolă și m-am gândit la toate variantele posibile, dar una este. Șă-și tragă toți din banii jucătorilor. Sunt jucători cu câte 350.000 de euro pe an. Într-un an dacă sunt 7-8 jucători se fac vreo 2 milioane de euro. Majoritatea dintre ei nu mai jucau fotbal„, a mai spus Dumitru Dragomir, în exclusivitate, la Realitatea Plus.

VIDEO cu emisiunea Jocuri de putere, AICI

Citește și EXCLUSIV | Dinamo, ținta unei escrocherii: “Salariile astea nu sunt făcute ca să-și ia jucătorii bani”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare