RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Fanii dinamoviști au luat foc: „Ne mai trebuie 225.000 de euro urgent”

Într-un nou mesaj manifest postat pe o rețea de socializare, suporterii roș-albilor au ținut să avertizeze cu privire la posibilitatea ca Dinamo să piardă baza de la Săftica, din cauza neachitării unor datorii către ANAF. 

În contextul răspunsului așteptat din partea părții spaniole, fanii câinilor vor să vadă dovada celor afirmate de iberici în privința infuziei de capital promise în cazul cumpărării pachetului majoritar de acțiuni. Iar cu o parte din acei bani poate fi salvat și un obiectiv strategic al clubului. Baza de antrenament pe care Dinamo o deține la Săftica ar putea deveni inutilizabilă dacă gruparea finanțatată de Ionuț Negoiță nu achită de urgență aproximativ 220.000 de euro la bugetul statului. Iată postarea fanilor în care se face referire la acest caz.

„Care sunt dubiile legate de ”spanioli”?

– Faptul că au afirmat în presă niște lucruri care nu credem că se regăsesc în răspunsul lor către clubul Dinamo.

– Ar fi bine să facă publice dovezile prin care garantează ca vin cu banii în 30 de zile.

– Până să treacă 30 de zile Dinamo are de plătit 1,1 milioane de lei către ANAF. Plata asta este URGENTĂ. Dacă nu se achită la timp, pierdem Săftica. Negoiță nu dă niciun leu. Cine va plăti?

– ”Spaniolii” negociază preluarea clubului din aprilie. Noi le-am transmis că trebuie să vină cu 180.000 de euro pentru licență, altfel vor mai cumpăra doar o echipă de liga a 3-a.

Nu au avut acei 180.000 de euro, așa că a rămas pe seama suporterilor plata licenței”, transmit suporterii în mediul virtual.

 

CITEȘTE ȘI –>> Alarmă la Dinamo! Clubul poate rămâne fără jucătorii importanți în plin campionat. Oferta incredibilă primită de un titular

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare