Alarmă la Dinamo! Clubul poate rămâne fără jucătorii importanți în plin campionat. Oferta incredibilă primită de un titular

Clubul din Ștefan cel Mare se poate confrunta cu mari probleme de efectiv în restul meciurilor rămase de jucat din play-out. 

Mai multor fotbaliști de bază le expiră contractele la 30 iunie, iar clubul nu se mai poate baza pe ei după această dată decât dacă va semna noi angajamente cu aceștia. Doar că în dorința de a limita cheltuielile și mai mult, ofertele de prelungire au stârnit atât revolat cât și amuzamentul lor. Gsp.ro a aflat că lui Mrzjlak spre exemplu i s-ar fi propus o extindere a actualei înțelegeri pe o sumă de patru ori mai mică decât cea pe care o încasează acum! Mai exact, în loc de 12.000 de euro lunar, croatul ar fi trebuit să primească în luna iulie doar 3000 de euro! Iar mijlocașul nici nu a vrut să audă de propunerea șefilor.

Mrzljak

Într-o situație similară mai sunt la Dinamo și Ante Puljic, Ioan Filip, Kristian Kostrna, Szabolcs Kilyen, Mamoutou N’Diaye, Ionuț Șerban și Robert Moldoveanu. Nici ceilați fotbaliști din lot, cărora nu le expiră angajamentele în această vară nu sunt încântați de faptul că vor trebui să tragă tare în cele aproape două luni în care se va juca la foc continuu în România. Montini, Fabbrini & Co sunt dezamăgiți de felul cum au fost tratați de patron, ei având de recuperat mai multe salarii restante, a căror plată a tot fost amânată de Ionuț Negoiță.

CITEȘTE ȘI –>> Împăcare istorică la Rapid! Varianta incredibilă care i s-a propus lui Pancu