RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Fanii din DDB îl desființează pe Magaye, după ultimul derapaj: “Și-a bătut joc de club și de suporteri!”

Problemele pentru formația din Ștefan cel Mare par că nu se mai termină, iar ultimul scandal de la echipă a creat și mai multă tensiune în vestiarul lui Jerry Gane!

După un parcurs sportiv lamentabil în acest sezon și după marile problemele financiare pe care le are clubul în aceste momente, scandalul cu cocaina a lui Magaye Gueye se pare că a fost picătura care a umplut paharul la Dinamo. Fanii-acționari de la echipă s-au arătat în repetate rânduri dezamăgiți de atitudinea jucătorilor, dar al doilea derapaj al atacantului francez nu poate fi trecut cu vederea.

Unul dintre membri din DDB, Adrian Gerea, a vorbit despre acest ultim episod și nu s-a ferit deloc de cuvinte atunci când și-a exprimat punctul de vedere cu privire la evenimentul de care s-a aflat aseară. Gerea consideră că Magaye și-a bătut joc de tot ceea ce înseamnă Dinamo, dar a mărturisit în același timp că atacantul nu va reprezenta însă o pierdere din punct de vedere sportiv pentru echipă.

gerea

E o continuare a parcursului său de la Dinamo. Și-a bătut joc de club și de suporteri! Noi mereu am jucat cu om în minus când l-am avut pe Gueye în teren. Poate acum vor avea o șansă în plus jucătorii mai tineri, care vor să facă mai multe pentru echipă.

Tot răul spre bine, până la urmă. Oricum, suporterii erau supărați pe activitatea lui Gueye. Probabil că ar fi trebuit să se ia o măsură mai dură încă de la episodul jacuzzi. Pe de altă parte, aveam un lot subțire, plus că și-a cerut scuze, și-a pus cenușă în cap la vremea respectivă.

Mai departe, Dinamo nu are de suferit. E o problemă de natură legală a jucătorului. Încă nu știm exact cum vom acționa. E posibil să-i cerem banii înapoi drept daune, cei pe care i-a primit din salarii. Dar repet, de-abia am aflat, urmează să luăm o decizie în acest sens”, a spus Andrei Gerea, potrivit GSP.

Citește și Cornel Dinu, spumos la adresa lui Magaye Gueye! ”Singurele mișcări pe care le face sunt ca acelea din bazin”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare