Cornel Dinu, spumos la adresa lui Magaye Gueye! ”Singurele mișcări pe care le face sunt ca acelea din bazin”

Cornel Dinu

Vestea legată de dopajul cu cocaină a lui Magaye Gueye (30 ani) a ajuns și la urechile lui Cornel Dinu (72 ani), iar reacția acestuia nu a întârziat să apară.

Așa cum ne-a obișnuit, fostul mare jucător și antrenor din Ștefan cel Mare l-a criticat ironic pe atacantul senegalez născut în Franța. Evoluțiile slabe ale lui Magaye Gueye la Dinamo au amplificat de asemenea ironiile lui Cornel Dinu la adresa jucătorului lui Jerry Gane.

Magaye Gueye

„Nu e nicio mirare această știre cu Magaye care s-a dopat cu cocaină. De fapt, el trebuia testat de când a semnat cu Dinamo, de când a aterizat aici. Am convingerea că era depistat în primul rând pozitiv la anti-fotbal. A dat vreo două-trei goluri, dar și atunci a împins mingea în poartă. L-am urmărit în mai multe meciuri, am și scris despre asta. 

cornel dinu

El pasează de 6-7 ori pe meci de la noi la noi. Singurele mișcări pe care le face sunt ca acelea din bazin, cu cele două pipițe. Iar acum povestea cu cocaina. Și ca un paradox, ca să și glumim puțin, drogul acesta nu l-a ajutat deloc să o ajute pe Dinamo în teren. De unde au adus oamenii ăștia de la Dinamo glumele acestea anti-fotbal?”, a fost reacția lui Cornel Dinu, conform Fanatik.

Magaye Gueye

Magaye Gueye, atacant cu trei goluri înscrise în 18 meciuri pentru Dinamo, este suspendat momentan până când lucrurile se vor calma.

CITEȘTE ȘI –>> Reacția lui Gică Popescu după ce Magaye Gueye a fost prins dopat cu cocaină! ”L-aș suspenda imediat”