RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Fabbrini a anunțat până când va rămâne la Dinamo! Mesajul transmis de mijlocașul „câinilor”

Haosul instalat la formația “alb-roșie” din momentul preluării echipei de către noii investitori spanioli continuă să facă victime, iar Dinamo a rămas în ultimele săptămâni fără opt jucători de bază!

După ce fostul antrenor al lui Dinamo, Cosmin Contra, a fost cel care a dat startul plecărilor de la echipă, acesta a fost urmat de aproape toți fotbaliștii care au fost transferați de către noua conducere. Borja Valle, Isma Lopez, Rene Hinojo, Alexander Gonzalez, Abdoulaye Ba, Aleix Garcia, Tomas Mejias și Juan Camara sunt jucătorii care au decis să își încheie aventura în Ștefan cel Mare după doar câteva luni de la venirea în România.

În ciuda fotbaliștilor menționați mai sus, suporterii din DDB au reușit totuși să îi convingă pe Magaye Gueye, Vlad Achim, Diego Fabbrini, Deian Sorescu, Ante Puljic, Janusz Gol și Alexandru Răuță să accepte o diminuare a salariului și să continue în Ștefan cel Mare.

Dat ca și transferat în această iarnă la CFR Cluj, Diego Fabbrini a decis în cele din urmă să rămână la Dinamo, acceptând astfel condițiile de criză de la formația „alb-roșie”. Mijlocașul în vârstă de 30 de ani a postat o fotografie pe contul său de Instagram prin care a ținut să anunțe că va rămâne jucătorul „câinilor” până în 2023, Împreună până în 2023”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de DF31 (@fabbrinidiego31)

550.000 de euro este cota de transfer a lui Fabbrini, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Italianul a ajuns la Dinamo în vara anului 2019, după despărțirea de bulgarii de la ȚSKA Sofia.

17 meciuri, 3 goluri și o pasă decisivă este bilanțul mijlocașului în acest sezon în tricoul „alb-roșilor”.

Citește și Un fost dinamovist crede că Nicolae Badea nu va lăsa clubul să moară: “Ajută Dinamo, nu doar zice!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare