Explicații pentru golul primit de FCSB, de la CFR Cluj: “Ar trebui să mai aibă unul sau doi fundași centrali”

FCSB a fost egalată în prelungiri de CFR Cluj, iar fostul internațional Ilie Dumitrescu este de părere că echipa antrenată de Toni Petrea trebuie să achiziționeze cel puțin un fundaş central.

Este rodul insistenței, CFR a insistat. FCSB a avut ocazii mai importante, CFR nu și-a creat șanse. FCSB a acoperit foarte bine zonele, a făcut un pressing agresiv, dar pentru mine este o mare greșeală faultul lui Olaru, putea să evite.

morutan

Dacă se mai juca încă 10-20 de minute, CFR ar fi marcat cu greu pe joc pozițional. Ne uităm ce bancă are CFR și ce bancă a avut FCSB. În lot, FCSB ar trebui să mai aibă unul sau doi fundași centrali.

Dacă trecea de meciul ăsta, era extraordinar pentru FCSB. Acum s-a accidentat Miron, Ovidiu Popescu contează mult în linia de mijloc în echipa asta și acum trebuie să coboare. Orice ar spune Gigi Becali, mai au nevoie de un fundaș central. Când mai sunt câteva minute și adversarul joacă direct, mai ai nevoie de cineva puternic în apărare“, a spus Dumitrescu, la Digi Sport.

ilie dumitrescu

FCSB și CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 1-1, la Giurgiu, luni seară, în etapa a cincea, ultima din turul play-off-ului Ligii I.

În urma acestei remize, CFR Cluj rămâne pe primul loc în Liga 1, cu 42 de puncte, cu două mai multe decât FCSB, ocupanta locului secund. Runda următoare, jucătorii pregătiți de Toni Petrea vor evolua cu Academica Clinceni, pe teren propriu, în timp ce campioana en-titre va primi replica celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Citește și VIDEO | FCSB, egalată de CFR Cluj, în minutul 90+3. Andrei Burcă, eroul echipei ardelene