VIDEO | Dorința cea mai mare a lui Pol Roige: “Sper să le putem oferi suporterilor bucuria promovării!”

Din această iarnă la Petrolul, spaniolul Pol Roige s-a adaptat rapid în România și a devenit om de bază în echipa antrenată de Costel Enache.

Acesta petrece perioada de pauză forțată la Ploiești, dar cu gândul spre situația tot mai dificilă din Spania.

“Vremurile sunt dificile pentru toată lumea, din nefericire. Îmi este destul de greu, pentru că sunt departe de familie și fără să am posibilitatea să fac ceea ce îmi place cel mai mult, adică să mă antrenez și să joc fotbal. Dar, cel mai important lucru este sănătatea! De aceea, trebuie să înțelegem că este nevoie să stăm în casă în această perioadă” a declarat fotbalistul într-un interviu pentru siteul oficial al clubului fanion al Ploieștiului.

Mijlocașul a fost titular în toate cele patru meciuri ale ploieștenilor din 2020 și le face o promisiune fanilor.

“Adevărul este că de fiecare dată când am intrat pe stadion, sentimentul a fost incredibil. Am avut mulți fani, care ne-au ajutat din plin și nu pot decât să sper că, după ce lucrurile vor reveni la normal, îi vom putea face fericiți. Asta înseamnă, evident, să le oferim promovarea în Liga 1 la finalul acestui sezon” adaugă ibericul de 26 de ani.

CITEȘTE ȘI –>> BREAKING NEWS | Ministrul Sănătății și-a dat demisia în această dimineață! Decizia luată de premierul Ludovic Orban