Există viață la CFR Cluj și fără Arlauskis! Mara: “Îl avem pe noul Schmeichel”

Portarul lituanian Giedrius Arlauskis va pleca, cel mai probabil, de la CFR Cluj la finalul acestei luni, când îi expiră contractul. Campioana României are soluții: Cristi Bălgrădean și juniorul Otto Hindrich.

Giedrius Arlauskis (32 de ani) a venit la CFR Cluj în august 2017 și a câștigat două titluri consecutive.

Antrenorul ardelenilor, Dan Petrescu, a recunoscut că Arlauskis a primit oferte mai bune din punct de vedere financiar, dar alături de CFR Cluj poate juca în cupele europene.

cfr cluj petrescu arlauskis

Dacă Arlauskis a plecat sau nu de la noi, eu zic totuși să vă uitați duminică seară la meciul cu Craiova și să urmăriți cine o să apere. Arla are contract cu noi până pe 30 iunie, iar la antrenamentul de azi (n.r. – ieri) a sărit din bară în bară. Arla este un adevărat leu și ați văzut asta în meciul cu FCSB. Dacă și vineri se va antrena la fel ca azi, atunci duminică o să-l vedeți mai mult ca sigur pe teren.

După 30 iunie vom vedea ce o să se mai întâmple. Însă noi îl avem și pe Bălgrădean, pe el ne vom baza oficial de la 1 iulie, dar îl avem și pe Otto. Acest copil o să fie noul Schmeichel“, a spus Bogdan Mara pentru ProSport.

bogdan-mara cfr cluj

1,6 milioane de euro este cota de piață a lui Giedrius Arlauskis, potrivit Transfermarkt. A strâns 23 de selecții pentru naționala Lituaniei.

CITEȘTE ȘI -> FOTO VIDEO | Debut de senzație la CFR Cluj! Otto ‘cel Mare’, as la matematică, fizică și informatică