EXCLUSIV VIDEO | Războiul pentru transferul lui Man la Parma a fost tranșat: “Anamaria Prodan s-a grăbit și a greșit!”

Transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma a bătut orice record din punct de vedere al transferurilor din istoria Ligii 1, dar a generat un conflict general între patronul „roș-albaștrilor”, frații Becali și fostul agent al fotbalistului!

Cel mai bun fotbalist al FCSB-ului din ultima perioadă, Dennis Man (22 de ani), a obținut transferul în străinătate, acolo unde evoluează pentru Parma, penultima echipă din Serie A. Această mutare i-a adus lui Gigi Becali în conturi nu mai puțin de 13 milioane de euro, o sumă record pentru campionatul României, dar a stârnit un război în toată regula cu Anamaria Prodan.

Mitică Dragomir, fostul conducător al LPF, a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre scandalul provocat în urma transferului lui Dennis Man în Italia. Dragomir este de părere că frații Becali dețin în continuare cea mai mare putere în ceea ce privește impresariatul în România și consideră că Anamaria Prodan putea avea câștig de cauză dacă aborda altfel situația.

Dumitru Dragomir 4

“Eu îi apreciez pe toți trei, și pe frații Becali și pe Anamaria Prodan. Mai tari ca frații Becali însă nu au fost, nu sunt și nici nu vor fi alții din punct de vedere al impresariatului. Au transferat jucători de zeci de milioane de euro de-a lungul timpului, nimeni nu se compară cu ei. În viața asta trebuie să fi cu o secundă mai deștept decât adversarul tău, ce trebuiau să facă frații Becali în cazul lui Man?

Marii jucători ai acestei țări au fost transferați de agenții Becali, trebuie să recunoaștem. Și Anamaria Prodan este însă o femeie deșteaptă, dar trebuia să își dea seama și să ia puținul ăla cât îi era oferit și nu i se întâmpla nimic. Părerea mea este că s-a grăbit Ana și a greșit!”, a spus “Oracolul din Bălcești”, pentru Realitatea Sportivă.

Citește și Anamaria Prodan caută vinovații, după transferul lui Man în Italia: „Avocații mei au totul pregătit!”