EXCLUSIV VIDEO | Întâlnire de gradul zero pentru Florin Prunea, la benzinărie. ”Un Mercedes negru s-a oprit lângă mine”

Florin Prunea a povestit un episod extrem de amuzant petrecut în urmă cu mulți ani pe vremea când goalkeeperul Generației de Aur evolua la Craiova. 

În drum spre un meci pe care echipa sa urma să îl dispute în deplasare, a avut parte de o întâlnire care l-a bulversat total.

“Eram jucător la Universitatea Craiova și urma să jucăm la Cluj. Și plec de la Craiova și o iau pe autostradă pe drumul spre Sibiu. Fac un popas la Sibiu, era 1 noaptea și îmi iau o cafea. La un moment dat văd că oprește un Mercedes negru, din care coboară Împăratul Iulian, eu l-am recunoscut. Se pune lângă mine și îi zic << Oricum voiam să vă salut>>.

Și el îmi spune << Aș vrea să vă invităm la congres pe dumneavoastră, pe Ilie Dumitrescu și pe Rică Răducanu să vă dăm exemplu pentru toți rromii din țară, pentru că ați reușit în viață. Și v-am pregătit și câte un inel cu inițialele noastre, cu Partidul Rromilor>>. Când am auzit, reacționez <<Eu nu sunt rrom>>. <<Du-te, dom`le, că ești 100 %>>”, a povestit întâmplarea Florin Prunea, în exclusivitate în emisiunea Realitatea Sportivă.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV VIDEO | Escrocheria de la Dinamo, dezvăluită după jumătate de an: “Este singurul care știe adevărul”