RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV VIDEO | Escrocheria de la Dinamo, dezvăluită după jumătate de an: “Este singurul care știe adevărul”

Florin Prunea a dat informații din interior despre felul cum s-a făcut achiziția clubului din Ștefan cel Mare în urmă cu aproape jumătate de an. 

Prunea era încă manager general al clubului când negocierile au început cu partea spaniolă.

“La Dinamo lucrurile cred că sunt destul de clare, este sub patronajul unor mincinoși, escroci și care au venit aici înainte să plec eu cu vreo două sptămâni. Eu cu Danciu eram în birou, nu eram băgați în seamă de nimeni.

În timp ce Bălănescu, Șerdean, Țălnar și Alex, băiatul lovit la Rin, s-au închis într-o altă încăpere. Și a venit celebrul “Săpașul” și dezvăluia comisioanele care se încasau pe spatele unui club care abia mai respiră. Erau de ordinul a zeci de mii de euro”, a mărturisit Florin Prunea, în exclusivitate în emisiunea Realitatea Sportivă. 

negoita avocat scaled

Negoiță a scăpat de pachetul majoritar de acțiuni al clubului din Ștefan cel Mare pe care l-a deținut șapte ani și jumătate.

“A mințit suporterii pentru că el a spus << Vreau să vând Dinamo și nu oricui>> Este singurul care știe adevărul. Omul care a avut pixul în mână este Bogdan Bălănescu.

Este incredibil ce fac suporterii, este un fenomen care nu s-a mai întâmplat în lume. De la câțiva membri au ajuns la zeci de mii, în 6-7 luni. Bulgărele nu mai poate fi oprit. Băieții ăstia au păcălit și DDB-ul, dacă vă puteți da seama”, a mai adăugat fostul mare portar al naționalei României. 

 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV VIDEO | Declarația anului în fotbalul românesc! Cine îl poate învinge la alegeri pe Burleanu

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare