RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV VIDEO| Dinamo nu a avut nicio şansă în derby: ,,Edi merită felicitări! Tot jocul a fost dominat de CFR”

Meciul dintre Dinamo şi CFR Cluj din etapa a 14 a Ligii 1 s-a terminat cu victoria ardelenilor, scor 2-0.

Golurile partidei au fost marcate de Gabriel Debeljuh în minutul 14 şi de Adrian Păun în minutul 44, după un penalty obţinut de acelaşi Debeljuh.

La finalul jocului, Iuliu Mureşan, fost conducător în Gruia, a comentat prestaţia echipei lui Edi Iordănescu din această seară. Acesta spune că antrenorul merită felicitat, iar jocul s-a văzut că a fost dominat de CFR Cluj.

,,În primul rând, Edi Iordănescu merită felicitări că a readus la CFR liniştea care era pierdută în ultima perioadă şi a adus rezultate. Şi CFR are şanse mari să câştige şi etapa viitoare cu Craiova, deşi va fi un meci greu şi să fie acolo.

Ar avantaja şi un rezultat de egalitate. CFR Cluj a jucat mai bine, a fost echipa mai matură, s-a impus de la început, Dinamo a avut în primele minute ceva, după aceea a dat gol CFR şi a pus stăpânire pe joc. Tot jocul a fost dominat de CFR.”, a declarat Iuliu Mureşan în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă. 

După acest meci, CFR Cluj rămâne pe locul 3 în Liga 1, unde acumulează 30 de puncte, la fel câte are şi FCSB. Dinamo se situează şi ea pe locul 10 în Liga 1, cu 15 puncte adunate din 14 jocuri disputate până acum.

Citeşte şi VIDEO | Derby-ul din Ştefan cel Mare s-a terminat cu victoria CFR-ului! Clujenii s-au apropiat la un punct de lider

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare