RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Vești bune pentru fanii Craiovei: “Koljic e mai bine”

Elvir Koljic (25 de ani) se recuperează după accidentarea foarte gravă din meciul cu Poli Iași de la începutul lunii octombrie.

Universitatea Craiova a anunțat că bosniacul a revenit la antrenamentele echipei conduse de Corneliu Papură, dar deocamdată atacantul se pregătește individual. Chiar dacă Elvir Koljic a reluat antrenamentele, Sorin Cârțu nu poate spune când va reveni pe teren, atacantul în vârstă de 25 de ani.

Kolici e mai bine. A început să se antreneze așa, bine nu cu echipa. Va mai trece o perioadă pentru că are nevoie de tonusul ăla competitiv, dar în orice caz recuperarea merge bine. Asta e cel mai important, să se refacă cât mai repede.

koljic 3

Nu se poate da un verdict în ceea ce privește când va putea intra pe teren. Nu poți să dai verdicte în sectorul tehnic, în care am activat, dar cu atât mai mult în sectorul medical“, a declarat în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă, președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu (65 de ani).

sorin cartu

Elvir Koljic a suferit o ruptură de peroneu după o intrare a lui Ovidiu Mihalache, într-un meci cu Poli Iași.

Până la accidentare, bosniacul marcase șase goluri în primele șase etape din Liga 1.

Gruparea olteană l-a transferat pe Ivan Mamut, dar croatul nu a suplinit absența lui Koljic.

După 19 meciuri disputate, Universitatea Craiova ocupă locul 3, cu 36 de puncte. Oltenii nu au câștigat de șapte meciuri. Următoarea confruntare a echipei pregătite de Papură este programată vineri, cu FC Argeș.

3

Citește și Simona Halep şi-a setat principalul obiectiv din 2021 ,,Să merg acolo şi să concurez la cel mai înalt nivel”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare