EXCLUSIV | Verdictul unui atacant pur sânge în privința viitorului Rapidului: “Mă așteptam la asta”

Deși toți fanii giuleștenilor și-au făcut iluzii în privința unei posibile promovări, echipa este departe de obiectivul fixat. 

Trupa din Grant este mai aproape de locurile ce duc în eșalonul trei decât de revenirea în elită. Pentru Valentin Lemnaru, situația nu este deloc inexplicabilă.

“Mă așteptam din cauza lotului, pentru că nu știu câți din jucătorii de acolo spun ceva. Sunt foarte puțini care au meciuri la Liga 1 în trecut. Acum a venit Bălan, mai sunt Voicu, Țîră, însă sunt foarte puțini jucători care să facă diferența. E foarte greu să prindă și prindă și play-off-ul în condițiile lipsei de experiență”, a argumentat fotbalistul în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

u cluj 1
SURSA FOTO: Universitatea Cluj

Lemnaru are o favorită pentru promovarea în prima ligă.

“Am urmărit astăzi meciul Universității Cluj de la Reșița, s-a văzut că au făcut o pauză din cauza virusului care i-a lovit și pe ei. Sincer, mi-aș dori ca U Cluj să promoveze, dar nu văd nicio favorită certă.

Lupta e strânsă, este un campionat foarte echilibrat, sunt foarte mici diferențele din clasament. Până și Pandurii, chiar dacă sunt pe ultimul loc pot să încurce anumite socoteli. Nivelul nu e ridicat, deși sunt multe echipe de tradiție. Este vorba și de factorul economic. Eu îmi aduc aminte că atunci când jucam eu erau fotbaliști adevărați”, a mai adăugat Lemnaru. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Unde a ajuns să joace un fost fotbalist al celor de la FCSB: “Nivelul e extrem de scăzut”