EXCLUSIV | Unde a ajuns să joace un fost fotbalist al celor de la FCSB: “Nivelul e extrem de scăzut”

În urmă cu șase ani, Valentin Lemnaru îmbrăca tricoul deținătoarei Cupei României. După o scurtă experiență la roș-albaștri, fotbalistul s-a întors la Universitatea Cluj. 

Acum, vârful cu 33 de goluri în prima divizie evoluează în Liga 3, la Arieșul Turda.

“Am mai fost și în urmă cu doi ani acolo, nivelul la Liga 3 e foarte slab. Salariile sunt modeste, iar la unele cluburi sunt și întârzieri. Chiar dacă a venit pandemia din punctul de vedere al asistenței nu s-au schimbat foarte mult, pentru că și înainte era puțină lume la meciuri.

Primăria este cea care ne spijină, dar rezultatele au fost modeste până acum, nu se pune problema să promovăm. Sistemul acesta aplicat în acest sezon a fost făcut astfel încât să se joace cât mai puține meciuri”, a mărturisit Valentin Lemnaru, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.   

lemnaru fcsb

La 36 de ani, Lemnaru se pregătește și pentru viitoarea cariera de antrenor. S-a alăturat unui proiect de suflet la Cluj.

“Dorin Goga, Gabi Giurgiu și Tavi Abrudan au înfiintat o școală de fotbal și m-au cooptat și pe mine acolo. Eu mă ocup de grupele 2007-2008-2009, deocamdată nu s-a dat drumul la competiții, sunt doar antrenamente”, a mai detaliat Lemnaru. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | A fost devoalată strategia Craiovei: “Din motivul ăsta l-au numit pe Papură”