RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Verdict clar dat în direct de o legendă a ”câinilor”: ”Dinamo nu se salvează!”

Dinamo se află într-o situație dificilă, iar o legendă a ”câinilor” crede că formația din Ștefan cel Mare nu se mai poate salva.

Au trecut luni bune de când Pablo Cortacero&co au preluat Dinamo de la Negoiță, însă apele nu s-au liniștit în cadrul clubului: roș-albii sunt neplătiți, iar echipa se află pe locul 14, iar Cosmin Contra vrea să plece cât mai rapid.

Legenda dinamovistă Ioan Andone a vorbit despre situația în care a ajuns echipa sa de suflet. ”Fălcosul” e pesimist și crede că Dinamo nu va găsi soluția salvatoare.

”Din păcate, Federația nu are o comisie care să analizeze investitorii care cumpără anumite cluburi de fotbal. Negoiță a vândut clubul, mă mir că nu a cerut garanție. Pe el nu îl mai interesa, el plătea salarii. Voia să se facă bugetul din transferuri, publicitate. Cei care au venit sunt niște amatori. Se vede clar că nu au niciun plan.

pablocortacero

Următorul pas? Dinamo va intra în insolvență. Nu se poate așa ceva la nivelul unui asemenea club. Dacă va retrograda clubul, nu se va mai numi Dinamo. La ce se întâmplă acum, nu cred că se mai poate întâmpla ceva!” a declarat Ioan Andone, în exclusivitate, la Realitatea Plus.

ioan andone voluntari 1

Citește și EXCLUSIV | Ioan Andone n-are dubii: ”Nu va mai exista altul ca Maradona!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare