RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Ioan Andone n-are dubii: ”Nu va mai exista altul ca Maradona!”

Legendarul Maradona s-a stins din viață, iar fostul internațional Ioan Andone e convins: niciun fotbalist nu se va ridica la nivelul lui ”El Pibe D’Oro”.

Legenda sportului rege s-a stins din viață ieri, 25 noiembrie, la doar 60 de ani, după ce a suferit un stop cardio-respirator.

Ioan Andone (60 ani), fost internațional român, l-a întâlnit pe marele Maradona de trei ori în carieră și n-are dubii: ”Fălcosul” este convins că un astfel de fotbalist se naște o singură dată în viață.

”Hagi și Lăcătuș l-au luat de tot pe Maradona. Nu mai vorbesc de Rotariu. El era un pasator, dribla și căuta să dea ultima pasă. Nu era fițos. Erau alții mult mai slabi care erau cu nasul pe sus. Nu-mi aduc aminte să fie la voia întâmplării. Se ducea Țicleanu după el. Driblingul era ceva natural la el. Nu bănuiai ce face cu mingea.

A trecut timpul, nu există în zilele de azi așa ceva. Nu cred că va exista. Nimeni nu se compară. Gică Hagi făcea și el lucruri neașteptate. Dacă juca azi, era la fel. Uită-te la Messi. Tot găsea un spațiu unde să dea gol sau pasă de gol.” a declarat Ioan Andone, în exclusivitate, la Realitatea Plus.

Citește și Ilie Năstase, mesaj emoționant după dispariția lui Maradona: “A fost unic, nimeni nu se atingea de el!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare