EXCLUSIV | Valeriu Iftime îi răspunde lui Vintilă! “Avem suficiente argumente ca să facem un meci echilibrat”

FC Botoșani joacă sâmbătă, acasă, primul meci din play-off-ul Ligii 1. Botoșănenii vor să facă o impresie bună împotriva celor de la FCSB, chiar dacă nu i-au învins niciodată pe ‘roș-albaștri’ în fața propriilor suporteri.

FCSB a câștigat ultimele 8 partide jucate la Botoșani.

clasament play off

Finanțatorul moldovenilor, Valeriu Iftime, consideră că FCSB pornește ca favorită, dar presiunea este de partea vicecampioanei.

“Meciul de mâine? Complicat de spus, e un altfel de campionat acum, jucăm în play-off și sunt foarte importante punctele. Poate că noi suntem outsideri. Dacă nu câștig mâine nu e tragedie, dacă bat e mare realizare. Așa că cei care au presiuni, bănuiesc, sunt cei de la FCSB”, a spus Iftime pentru realitateasportiva.net.

valeriu-iftime

După declarația lui Bogdan Vintilă, finanțatorul botoșănenilor susține că FC Botoșani nu se teme de FCSB: Cred că este o declarație demnă de orice echipă care vrea să câștige campionatul, crede că e mai bună. Au argumentele lor, au jucători foarte buni. Bineînțeles că noi încercăm să pregătim o partitură în așa fel să nu facem figurație și să încercăm să câștigăm meciul. Dacă el crede că o să câștige, foarte bine, noi avem suficient de multe argumente ca să facem un meci echilibrat”.

FC Botoșani a intrat în play-off de pe poziția a treia și este neînvinsă în ultimele 7 meciuri din sezonul regulat (5 victorii la rând).

FCSB a intrat în play-off de pe locul 4 al clasamentului, la doar un punct de Botoșani, dar nu a trecut prin cea mai bună perioadă în ultimul timp. Băieții lui Vintilă au adunat doar 5 puncte în ultimele 5 meciuri din sezonul regulat.

CITEȘTE ȘI: România, în a doua divizie valorică în Liga Națiunilor! Care sunt adversarii posibili