Vintilă, convins că echipa sa va arăta altfel în play-off! Cum vrea să învingă coronavirusul

bogdan-arges-vintila-fcsb

Bogdan Argeș Vintilă, antrenorul FCSB, a susținut o conferință de presă în care a prefațat meciul cu FC Botoșani, prima confruntare din play-off a celor două echipe.

Tehnicianul roș-albaștrilor a declarat că echipa lui a înțeles ce nu a făcut bine în sezonul regulat și este pregătită acum să arate cea mai bună formă a sa.

„Suntem înaintea unui alt campionat, care îți dă șansa să faci ce e bine. Chiar dacă nu ai făcut până acum. E un nou început și simt că jucători sunt conectați și mă bucur că și-au dat seama de lucrurile pe care nu le-au făcut așa cum trebuia. Mă refer la atitudine și determinare. Asta ne trebuia! Am mare încredere că vom face un joc bun în fața unei echipe care nu e întâmplător în play-off.

Trebuie să ne ridicăm la nivelul dorințelor noastre și ale fanilor! Trebuie să fim concentrați și să ne așteptăm la orice. Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche și să credem că totul e bine. Mergem la Botoșani să câștigăm. Meciul începe de la 0-0, suntem mai buni și trebuie să marcăm! Sunt ceva probleme de lot, dar avem înlocuitori destul de buni”, a declarat Bogdan Vintilă la conferința de presă dinainte meciului cu FC Botoșani.

Întrebat ce părere are despre toată vâlva care s-a creat în jurul noului coronavirus, Vintilă a adăugat: „Nu îmi e teamă de coronavirus. Este o isterie incredibilă! Nu mi-e teamă! Nu mi-am făcut provizii pentru că vine Postul. E nevoie de apă și pâine”.

FC Botoșani primește, sâmbătă, de la ora 20:30, vizita formației FCSB, în prima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Citește și ♦ Porumboiu îl contrazice pe Petrescu: „A fost pus într-o situație jenantă! Citea ceva ce nu mai e actual”