RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Un antrenor e dezgustat de situația de la un club cu tradiție în România: „Este deja o cacealma”

Petre Grigoraș a scris istorie la Pandurii. Tehnicianul de 55 de ani a avut trei mandate pe banca gorjenilor, iar în primul dintre ele a ajutat la clasarea echipei pe locul secund în Liga 1.

A fost cea mai mare performanță din istoria clubului alb-albastru, care între timp a ajuns pe marginea prăpastiei.

„Este una dintre echipele pe care am stimat-o. Am lucrat acolo cu jucători care au ajuns ulterior la echipa națională și cu care păstrez legătura și în prezent. Ce se întâmplă acum este total diferit.

Sincer mă mir cum la câte datorii au sunt totuși în Liga 2. Este deja o cacealma. Când intri în insolvență și nu respecți planul de reorganizare urmează falimentul”, a fost reacția lui Petre Grigoraș, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

„Cel mai tare antrenor din oraș” este dezamăgit că munca sa la Târgu Jiu nu a fost astfel remunerată cum se cuvine.

„Am și eu de primit bani de la ei și e vorba chiar de o sumă importantă, însă timp de 3-4 ani de zile nu am primit niciun leu. Ce reguli se respectă atunci în România?

Atunci să nu fim surprinși că suntem în situația în care suntem, am ajuns în lumea a patra, nu a treia, lângă Gibraltar ar trebui să fim”, a adăugat Grigoraș. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Mesaj pentru Rădoi, venit de la un nume mare al fotbalului românesc: “Trebuie să țină cont de asta”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare