RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Un președinte de club regretă mutarea făcută în urmă cu un an: “E clar că nu am fost inspirat”

Ciprian Paraschiv a lăsat în februarie 2020 biroul de la FRF pentru a da curs ofertei venite de la Poli Iași. 

Privind în urmă, președintele ieșenilor spune că norocul nu a fost de partea sa după ce a optat pentru această variantă.

“În mod cert nu am fost inspirat, pentru că la câteva săptămâni după ce am ajuns la Iași a venit această pandemie care a blocat totul. Dacă aș fi știut acest lucru poate m-aș mai fi gândit odată.

Plus că nu am știut de situația atât de grea de la club. Legat de documentele care au apărut prin presă în ultima vreme, pot să spun că nu este folosită interpretarea corectă”, a mărturisit Ciprian Paraschiv, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

paraschiv FRF

Ciprian Paraschiv a jucat în cariera sa timp de șase sezoane pentru Poli Iași, perioadă în care a bifat 30 de prezențe și în Liga 1.

“Nu o să regret niciodată că m-am întors la clubul unde m-am format, e o experiență. S-au făcut lucruri frumoase, s-a asigurat o oarecare stabilitate financiară ținând cont de unde s-a plecat. Nu regret, dar mai este nevoie de ceva timp ca să facem un proiect și mai durabil”, a încheiat președintele grupării din Copou. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Mesajul unui oficial din fotbalul românesc pentru jucătorii săi: „Nu trebuie să ne bazăm pe asta”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare