RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Mesajul unui oficial din fotbalul românesc pentru jucătorii săi: “Nu trebuie să ne bazăm pe asta”

În sezonul trecut Poli Iași s-a salvat de la retrogradare grație modificării sistemului competițional al Ligii 1, ca urmare a izbucnirii pandemiei de coronavirus. 

Ieșenii au terminat stagiunea pe locul 12, în condițiile în care Dinamo nu și-a disputat toate meciurile programate. Acum, alb-albaștrii sunt ultimii în Liga 1 și fac eforturi mari să evadeze din zona roșie. Ca și mulți alți suporteri ai echipelor aflate în dificultate în acest moment și fanii ieșenii își fac iluzii că poate scenariul din 2020 se poate repeta și la finalul campionatului actual. De data aceasta, în urma problemelor pe care unele cluburi le pot întâmpina în privința licențierii. Ciprian Paraschiv nu crede că istoria se va repeta.

“Nu m-am gândit la varianta asta. Eu cred că toate cluburile își vor lua licența. UEFA a venit cu o recomandare pe care a aplicat-o și FRF și a fost deja votată în Comitetul Executiv.

Prin aceasta se permite până la sfârșitul lunii aprilie un deficit de 15 % la capitolul datoriilor către salariați, iar această decizie va ajuta mult cluburile. Nu cred că vor mai fi probleme în acest context, vor putea să îndeplinească acest criteriu. Mi-e greu să vorbesc în numele altor cluburi, dar e clar că ajută”, a declarat Ciprian Paraschiv, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

PoliIasi

Nici varianta excluderii Astrei ca urmare a scandalului de dopaj în care au fost implicați trei jucători ai echipei giurgiuvene nu este luată în calcul la Iași.

“Legat de situația Astrei știu ce știți și dumneavoastră din presă. E o situație complicată, nu știu ce să zic, dar nu trebuie să ne bazăm pe acest lucru. Iașiul trebuie să rămână în Liga 1 pe teren, să aibă rezultatele dorite și să termine pe o poziție care să ne scape de orice emoție, chiar peste locurile de baraj”, a mai subliniat fostul oficial al FRF. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Răspuns tranșant pentru cei care arată cu degetul în privința finanțării lui Poli Iași: „Vreau să dezmint”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare