EXCLUSIV | Un nume mare al Stelei îi liniștește pe fanii roș-albaștrilor: “Acolo lucrurile nu sunt întâmplătoare”

La 4 ani de la reapariția în peisajul fotbalistic intern, roș-albaștrii vor să ajungă în al doilea eșalon valoric al României. Suporterii Stelei așteaptă momentul cu emoție, având în vedere că își pot urmări favoriții în Liga 2 chiar pe noul stadion din Ghencea. 

Iosif Rotariu consideră că acesta este doar un alt pas în cadrul proiectului de a readuce brandul legendar al țării în prim-planul fotbalului românesc.

“Sunt convins că vor ajunge în Liga 2 și apoi vor promova și în Liga 1. Iar cu FCSB vor fi meciuri cu stadionul plin atât pe Ghencea cât și pe Arena Națională. Dacă Oprița își îndeplinește obiectivul va rămâne antrenorul echipei probabil. 

Sunt nume mari implicate în acel proiect. Lucrurile sunt bine puse la punct, când au format această echipă s-au gândit și la acest moment în care vor avea nevoie de un patron. Acolo lucrurile nu sunt întâmplătoare”, a asigurat Iosif Rotariu, într-o intervenție în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

ghencea3
Sursa foto: “AS 47”

CSA Steaua ar putea da la barajul decisiv pentru promovarea în Liga 2 din nou de satelitul celor de la FCSB. Iar Gigi Becali a promis că îi va pune bețe în roate rivalei pentru a nu își atinge ținta.

“Nu le pune Gigi nicio piedică, ce poate să facă, zidește poarta? Doar nu lasă campionatul să trimită fotbaliști acolo. Oricum de la anul vor avea nevoie de o soluție pentru finanțare pentru că nu va mai fi echipa departamentală.

Poate găsește Talpan un sponsor care îi convine, dar trebuie să îi cedeze numele. Și așa poate apărea tot un fel de Gigi Becali și vom avea aceeași problemă. La noi în România legile sunt făcute să fie încălcate”, a precizat și Claudiu Vaișcovici, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

CITEȘTE ȘI –>> ”Războiul Stelelor” continuă! Peluza Nord: ”O să vedeți că așa o să se întâmple!”