EXCLUSIV | Un fost mare fotbalist dă de pământ cu naționala după umilința din Caucaz: “3-4 dintre ei nu mai călcau pe la lot!”

Naționala României este pe locul 4 în grupa preliminară pentru turneul final al Cupei Mondiale din 2022, după desfășurarea a trei etape din calificări. 

Tricolorii au învins Macedonia de Nord, dar au pierdut cu Germania și Armenia. Ultimul eșec a fost și cel mai dureros. Însă nu și uimitor pentru Iosif Rotariu.

“Din punctul meu de vedere, nu este anormal, nu am arătat ca joc așa bine. Plus că Macedonia de Nord și Armenia au progresat și ele. Nu m-au mirat rezultatele, jocul nu ne-a dat speranțe să câștigăm în fața unor adversari care până la urmă sunt de același nivel cu noi”, a subliniat Iosif Rotariu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.  

rotariu triocu

Acesta spune că ar trebui luate măsuri dure după ce am pierdut la Erevan.

“Nu văd posibilități de îmbunătățire, sunt realist, pentru că observ nivelul din campionatul nostru. E foarte mult ca echipe precum Macedonia de Nord și Armenia să aibă 15-16 ocazii de gol contra noastră.

La primul gol cu Armenia 3-4 jucători nu ar mai fi călcat pe la națională la felul în care s-a tratat faza respectivă. Pe vremea mea nu s-a întâmplat niciodată așa ceva”, a fost acid fostul mijlocaș al echipei naționale. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Revolta lui Iosif Rotariu după ce un proiect important s-a tot amânat: “Cum de alții au putut și noi nu ?”