EXCLUSIV | Revolta lui Iosif Rotariu după ce un proiect important s-a tot amânat: “Cum de alții au putut și noi nu ?”

Iosif Rotariu așteaptă să vadă un nou stadion construit la Timișoara. Deși ideea e mai veche, nimeni până în prezent nu a dat undă verde pentru începerea lucrărilor.  

Iar acest lucru îl dearnjează pe fostul mare internațional în condițiile în care ASU Poli se luptă pentru promovarea în Liga 1.

“Craiova este pregătită să facă pasul ăsta, are o situație bună, acum și un stadion pe care să joace. Lucru care va fi valabil și pentru Rapid dacă va izbuti să promoveze.

La Timișoara aud de 3-4 ani doar de proiecte pentru construirea unei noi arene. Cum au găsit Clujul, Ploieștiul sau Târgu Jiu resurse pentru un stadion, Timișoara de ce să nu găseacă? Doar să nu vrei, mai ales că vorbim de un oraș cu o tradiție mare în fotbal”, a susținut Iosif Rotariu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

stadion timisoara

Timișoara încearcă să revină în prima divizie după trei ani. Începutul play-off-ului nu este chiar încurajator pentru bănățeni, care au pierdut ieri o bătălie directă cu cei de la FC U Craiova.

“Va fi destul de greu, a fost un meci important, dacă ar fi câștigat ar fi avut șanse mari. Etapa viitoare vor juca împotriva Rapidului și e un meci care poate decide soarta lor. Este echipa suporterilor, am pus și eu umărul la o promovare, îmi doresc să reușească să ajungă în Liga 1.

La un eventual baraj va fi destul de greu pentru că echipele de primă divizie au jucători mai valoroși, deși la Poli există foarte mulți fotbaliști cu experiență în Liga 1. Dar depinde de context și de șansă. ASU Poli are o academie foarte bună, Institutul Politehnic asigură tot ce este necesar în această direcție, pare un proiect pe termen lung”, a mai indicat fostul mare fotbalist. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Reacția unui mare rival al lui Dinamo la problemele existente la club: “Schimb canalul când aud așa ceva”