EXCLUSIV | Un fost mare fotbalist al “câinilor” vine cu un verdict sumbru: “Destinul va fi Liga 4!”

Spaniolii nu au convins pe nimeni cu proiectul lor și după încă o experiență negativă, toată suflarea roș-albă se așteaptă la ce e mai rău. 

Falimentul este unul dintre cele mai pronunțate cuvinte în ultima vreme în Ștefan cel Mare. Cuvânt pe care nu se ferește să îl rostească și Claudiu Vaișcovici.

“Până la urmă destinul va fi Liga 4, mare păcat dacă se declară falimentul. Văd că Federația anunță că dacă până în decembrie dacă nu plătesc datoriile vor avea șapte puncte penalizare.

Nu vedeți că și domnul Badea s-a trezit că echipa lui trebuie să poarte numele de Dinamo. Trebuie să schimbăm și denumirea dacă dânsul forțează puțin. O să avem probabil numele de Dinamo prin Liga 3 sau Liga 4, iar pe noi o să ne cheme FCDB sau mai știu eu cum”, a răbufnit fostul fotbalist al trupei din Ștefan cel Mare, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

nicolae badea11

Fostul acționar este acuzat că a împiedicat inclusiv construirea unui nou stadion în complexul Dinamo.

“Domnul Badea are 7 % din club, dar are numele și nu stiu ce, Negoiță avea 80 %, dar nu avea numele. Atunci cum iei tu 80 % și nu cumperi și brandul? Mai nou aud că Săftica poate ajunge în custodia ANAF-ului, autocarul la Negoiță. 

Mai sunt datorii prin altă parte, bașca pe la echipă. Ar trebui să vină unul cu 40 de milioane de euro care să achite restanțele și restul să îl bage în echipă, dar cine ar fi dispus să riște o astfel de sumă?”, se mai întreabă Vaișcovici. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | O altă glorie a lui Dinamo s-a convins de spanioli: “E un bluf”