RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Un fost jucător al lui Dinamo, stupefiat de acțiunile spaniolilor: “E imposibil așa ceva!”

Toată suflarea dinamovistă este intrigată de felul în care clubul de suflet este administrat de aproape jumătate de an. 

Pe Liviu Ganea l-a deranjat cel mai mult faptul că investitorii spanioli nu și-au asumat și rezilierea contractelor jucătorilor aduși pe salarii imense pentru fotbalul românesc.

“Acești spanioli, chiar și domnul Șerdean că văd că spune că are drept de semnătură și poate scoate bani din bancă, ar trebui să spună <<S-au făcut niște contracte exorbitante pentru Liga 1 nu am plătit mai nimic și ar trebui să ne asumăm rezilierea lor pe cale amiabilă>>. 

Și să nu mai plătim acești jucători pe care noi i-am adus. Cum este și cazul portarului de rezervă care avea un contract de 20.000 de euro net lunar. Este incredibil să aduci un portar de rezervă pe care să îl plătești cu atâția bani, e imposibil așa ceva”, a fost mesajul lui Ganea, transmis în exclusivitate prin intermediul realitateasportiva.net. 

rene hinojo

Iar atât timp cât acest lucru nu se va întâmpla, clubul va ajunge să fie îngropat de datoriile venite în urma memoriilor depuse de fotbaliști la FIFA.

“Trebuiau să lase clubul curat după despărțirea de acești jucători, să nu mai aibă de plătit niște datorii din urmă. Au fost salarii de 30.000 de euro pe lună și problema este că acești jucători vor depune memorii și își vor cere banii. 

Cine vine va trebui să preia toate problemele inclusiv aceste salarii restante pentru că sigur le va da dreptate FIFA. Toate aceste memorii vor veni cu executare pentru că FIFA le va trimite către FRF, iar dacă nu se plătesc în 30 de zile înseamnă depunctare”, a încheiat fostul fotbalist. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Interesul din jurul “tentativei de îngropare” a lui Dinamo: “Aceasta este întrebarea reală”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare