RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Interesul din jurul “tentativei de îngropare” a lui Dinamo: “Aceasta este întrebarea reală”

De când acționariatul spaniol a început să își facă de cap și să nu își respecte promisiunile au apărut foarte multe scenarii cu privire la motivele din spatele acestor tergiversări. 

Liviu Ganea este tentat să creadă, la fel ca mulți alți suporteri dinamoviști, că la Dinamo pare un plan bine pus la punct menit să ducă la dispariția unui brand uriaș al fotbalului românesc.

“Prima oară te duce cu gândul că vrea să falimenteze clubul și să se desființeze această echipă, întrebarea reală este dacă se află cineva în spatele lui Cortacero.  Bănuiesc că de aici.

Nu cred că și-ar fi dorit să se desființeze această echipă cineva din Spania, nu cred că ar fi avut niciun interes. Am auzit și varianta asta cu Negoiță, dar așa ceva este imposibil de aflat”, a fost părerea lui Liviu Ganea, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

stadion dinamo 2

După preluarea pachetului majoritar de către Ionuț Negoiță în urmă cu aproape 8 ani, unii dintre suporterii “câinilor” au adus în discuție un alt interes al fostului patron pentru implicarea în această afacere.

“Pur și simplu te gândești că poate ar fi un interes imobiliar cu baza de la Dinamo, mulți spun că domnul Negoiță ar scăpa de nu știu ce dosare. Dar e fals pentru că indiferent de ce faci răspunzi și după desființarea unei societăți comerciale, pentru că faptele tale au avut efect”, a mai completat fostul atacant din “Groapă”. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Explicația unui fotbalist cu 150 de meciuri în Liga 1 pentru prăbușirea lui Liverpool: “Asta cred”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare